Tips bij het kiezen van de beste chip-tuning service


chiptuning

Chip Tuning is bekend bij autoliefhebbers en het wordt door verschillende andere namen genoemd, zoals het ontgrendelen van afstemmen, elektronische afstemmen of zelfs autotuning. Dit artikel is echter gericht op de vraag, is Chip Tuning Bad voor uw auto? Ik heb vrienden die die-harde auto-tuners zijn en ik geloof dat ze in orde zijn. Het enige probleem is dat sommige mensen het verkeerd doen, wat resulteert in vreselijke tune-ups die niet alleen onleerbaar zijn, maar ook illegaal zijn. Dit leidt me naar een dilemma.

Er zijn drie verschillende methoden om uw voertuigen motor te wijzigen. U kunt handmatig gaan, automatische richtingen volgen of een chip of remap gebruiken. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Dit artikel bespreekt de belangrijkste voordelen van elke methode en een geval waarbij men de voorkeur heeft boven de andere.

Handmatig afremmen: in een notendop, deze methode omvat het verwijderen van de bestaande fabrieksmotorchip en vervolgens een nieuwe op zijn plaats. Dit is het beste scenario omdat u het fabrieksdeel vervangt dat het grootste structureel voordeel biedt aan uw voertuig. Deze methode kan echter moeilijk zijn en meer onderhoud nodig hebben dan enige andere methode. U moet goed aandacht besteden aan schade aan uw auto-onderdelen. Het is ook erg moeilijk om gerenommeerde en gecertificeerde technici te vinden die bereid zijn om deze modificatie uit te voeren omdat aftermarket-bedrijven meestal niet doorkomen als het gaat om voertuigreparatie.

Chip en Tune Up: Chip and Tune Up (CTU) is de meest populaire methode om de pk van je auto te vergroten. De meeste experts bevelen aan dat deze optie voor het stimuleren van de paardenkracht op auto’s moet worden uitgevoerd met de voorwielaandrijving omdat de compressie van de lucht die de motor binnenkomt veel hoger is dan die van voertuigen achterwielaandrijving. De verhoogde luchtcompressie resulteert in meer pk.

Als u echter een exotische auto hebt, kunt u deze methode gebruiken zonder verdere bezorgdheid, omdat exotische auto’s minder gevoelig zijn voor de impact van compressie.

Motorwaps: Veel voertuigstemmingswinkels gebruiken de methode van motorswaps om de prestaties van de motor te verbeteren. Motorwaps is echter zeer riskant sinds het proces inhoudt om de voorkant, achterkant en alle vier banden van uw motor te verwijderen. Sommige schade kan worden gedaan aan uw voertuigen ophangsysteem. Als u geen uitstekende garantie hebt of als u geen speciale garantie voor uw project hebt, moet u vermijden met behulp van motorswaps.

Elektronische besturingseenheid: een chip kan de efficiëntie van uw motor beïnvloeden, maar u weet het misschien niet tenzij u een nieuwe EEG hebt geïnstalleerd. Het doel van de ECU is om de brandstofefficiëntie te optimaliseren. Wanneer de motor niet op het volle potentieel loopt, probeert de ECU het probleem te verhelpen door de inlaatluchtdruk, brandstofafgifte-timing, ontstekingstiming, compressie-demping, uitlaatemissieniveau, onder andere. Met de ECU kunt u verschillende componenten aanpassen zoals de PKSPOWER-limiet, inactieve snelheid, gasgevoeligheid, emissiebestrijding en anderen. Als u een betere prestaties wilt hebben, moet u overwegen de beschadigde chips te vervangen door de beste die zijn goedgekeurd door uw autofabrikant.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance